Båtplass

Båtplass i Åstveitvågen Båtlag

Søknad om Båtplass og / eller Lagrings plass for Kajakk og Bur i fjellhall for 2023-sesongen, frist 01.02.2023.

Søknadsskjema for 2023 sesongen finner du her!

Prislister for Båtlaget finner du her!

Ønsker du å søke medlemskap, må du sende e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Oppgi navn, adresse, mobil og e-post og størrelsen på båt dersom du har dette.
For å søke båtplass må du være registrert medlem og betalt medlemskapet.

Oversikt over hvem som skal disponere båtplassene for kommende sesong er klar etter 1.mars. Søkere som blir tilbudt plass får derfor kort frist for å akseptere tilbudet og foreta innbetaling. Dersom frist for aksept og innbetaling ikke overholdes, vil tilbudet gis til neste søker. Anmoder om at tildelt plass blir tatt i bruk umiddelbart etter tildeling, - dersom den ikke blir tatt i bruk innen 1. mai, vennligst send info til Havnesjef.
Søkeres om ikke har fått henvendelse om plass etter 1. mars, oppfordres til å ta kontakt med Havnesjefen. Vi vil gjøre vårt beste for at alle skal få en tilbakemelding uansett utfall, men ber om forståelse for at dette kan ta tid.

HUSK : Alle Leie forhold må det søkes om på nytt for hver sesong. Dette gjelder også for Lettbåter og båter som er plassert under betong kaien og ved Pir 2. Unntak er båter som har leieplass i frittliggende bøyer, i kajakk stativ og de som har fått tildelt Bur i fjellhall.

I henhold til Havnereglementets §2 skal oppsigelse av båtplass skje skriftlig beskjed til styret innen 01.02.23.
Vær obs på at du opprettholder ansienniteten og medlemsnummer ved å stå som passivt medlem. Bryggeinnskuddet vil bli refundert så snart ny bruker har innbetalt beløpet.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.