Dugnad

Medlemmene plikter å holde seg orientert om lagets lover og vedtekter, bl.a. at medlemmer som disponerer båtplass plikter å utføre dugnad og vakttjeneste i båtsesongen. Nærmere informasjon gies i forbindelse med eventuell tildeling av plass.

Vi i styret vil prøve å kartlegge hvilke kvalifikasjoner du/dere har som medlemmer for å kunne bruke dere best mulig for båtlaget. Er du f.eks tømrer kan du brukes til mye praktisk arbeid. Har du andre kvalifikasjoner hadde det vært greit å få vite hva. Kan vi bruke egne medlemmer fremfor å betale firma utenfra sparer vi penger på det. Hadde vært fint om det ble gitt en melding til Dugnassjefen slik at han får notert det ned. Takker for all god dugnad som er blitt gjort i 2022.

For spørsmål kontakt Dugnadssjef Terje Hollund.
Mobil: 900 10 518 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.