Nyheter og aktuelt

Strømkabler kjøp, bruk og helårstrøm

Informasjon

Faktura for bruk av strøm i båthavnen vinter 21-22 er nå sendt ut til medlemmer som har hatt forbruk.

Styret vil gjøre alle oppmerksom på at strømprisen for vinteren 22-23 kan bli høy og ber derfor alle ta dette i betrakning når de bruker strøm i vinter. Styret kommer til å sende søknad til Lotteri og Stiftelsestilsynet om strømstøtte. 

Varsel om retting i Båthavnen er mottatt fra Bergen Kommune ved Plan- og Bygningsetaten. Dette brev er sendt som informasjon til alle medlemmer med riktig mail adresse. I tillegg er det lagt ut kopi i klubhuset til gjennomlesning.

Vi minner alle medlemmer om at de må informere båtlaget om nye mailadresser. Dette er viktig for at dere mottar informasjon fra oss. Kontakt sekretær eller kasserer for korrekt mail. Det vil ikke bli aktuelt å sende informasjon per post da dette medfører kostnader og mye ekstra arbeid for styret.

Strøm til båt

Innstruks for bruk av strømkabler 2022 her
Innstruks for driftansvarlig lavspenning 2022 her

30. Mars er fristen for sende inn årets strømforbruk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Man tar bilde av strøm måleren ,som viser forbruk og serienummer ,og sender det på strøm mailen som nevnt i strøminstruks .
Hvis noen trenger hjelp så gi beskjed så ordnes det.

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.